Christofer Fjellner

Fjellner i SvD om friheten på Internet

Svenska Dagbladet skriver i dag om hur ett antal kandidater till Europaparlamentet ställer sig i frågan om Internets frihet. Man skriver bland anant om att Christofer Fjellner i många frågor, bland annat rörande förslagen om förlängning av musikers upphovsrätt och avstängning av Internetanvändare, har verkat för att ändra sin partigrupp EPP-ED: s inställning.

”Det är väl för att min viktigaste lojalitet är den mot väljarna i Sverige. Jag ägnar mycket tid åt att försöka påverka partigruppen och känner att det är där jag har bäst förutsättningar att påverka. Min partigrupp är ju den största i parlamentet, och får jag med mig dem så gör ju det en enorm skillnad”, säger Fjellner till SvD.

1 kommentar

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *